071 517 3847
Als patient aanmelden

Goedkope tandarts

Voor een goedkope tandarts bent u bij Dental Care aan het juiste adres. De tarieven die de tandarts hanteert zijn over het algemeen ontleend aan de tarieven die jaarlijks landelijk worden vastgesteld. De tandarts van Dental Care hanteert echter in veel gevallen een iets lager tarief. Zo bent u bij ons goedkoper uit.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede tandarts niet duur hoeft te zijn. Dat wij tegen scherpe tarieven tandheelkundige zorg bieden betekent niet dat wij concessies doen in kwaliteit. Als tandarts voelen wij ons verantwoordelijk voor uw gebit, en daarom doen wij ons best om de kwaliteit van onze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Om dit te bewerkstelligen volgen wij bijvoorbeeld nascholing.

Hoe kunnen wij een goedkope tandarts zijn? Door op een efficiënte manier met onze tijd om te gaan. Het mes snijdt hier aan twee kanten: u wordt snel geholpen en bovendien zijn de kosten lager.

Wilt u zelf onze tarieven vergelijken om te zien of wij inderdaad een goedkope tandarts zijn? Raadpleeg dan de pagina met onze tarieven.

Voor behandelingen zoals het plaatsen van een brug of een kroon kunt u ook bij ons terecht. Ook hierbij werken we als goedkope tandarts snel maar zorgvuldig. De behandeling voor een brug duurt bijvoorbeeld maar zo’n 50 minuten, en bestaat uit twee stappen die in één tot twee weken worden uitgevoerd. Zo heeft u snel weer een mooi gebit. De precieze prijs van een brug hangt af van een aantal factoren, waaronder de materiaalkeuze. Wij kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van goedkope kunstof of titanium kronen. Als u een brug wilt laten zetten zult u de details natuurlijk eerst met de tandarts overleggen. Als goedkope tandarts geven wij gratis tandenadvies! Zo kunt u zelf een overweging maken, zonder direct de portemonnee te hoeven trekken.


Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Promoot en like ons!

Contact

Dental Care Leiden
Warmonderweg 25
2334AB Leide

Over Tandartsenpraktijk Dental Care Leiden

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 12:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Neem contact op

Onze partners

   
Klanten
Met een
8,8 / 10