071 517 3847
Als patient aanmelden

Studenten tandarts

Als je voor je studie verhuist naar Leiden is meestal ook handig om een tandarts in Leiden te zoeken. Het is immers fijn als je voor de periodieke controle niet steeds een eind hoeft te reizen. Daarom is het voor de meeste studenten prettig om zich aan te melden bij een tandarts in Leiden.

Dental Care Tandartsenpraktijk verwelkomt graag studenten. Met onze praktijk aan de Warmonderweg zijn we goed bereikbaar, zowel voor studenten die in het centrum van Leiden wonen  als in de omliggende wijken. Voor studenten die aan het Hildebrandpad wonen is onze tandartsenpraktijk ideaal – als de tandarts zo dichtbij is hoeft een bezoekje niet veel tijd te kosten.

Wat ons als tandarts voor studenten extra aantrekkelijk maakt is de hoogte van de tarieven die wij rekenen. Die is namelijk lager dan bij de meeste andere tandartsen. Studenten hebben immers meestal niet zo’n dikke portemonnee. Bij Dental Care kunnen studenten daarom terecht voor een tandarts die kwalitatief goede behandelingen uitvoert tegen een lagere prijs. Mocht het nodig zijn, dan kunnen studenten ook bij ons terecht voor het plaatsen van kronen of bruggen. Ook hierbij hanteren wij scherpe tarieven. Zo bieden wij als tandarts voor studenten alle diensten aan die je van een tandarts mag verwachten, en dat tegen een concurrerend tarief.

Studenten kunnen zich bij ons eenvoudig aanmelden. Via het formulier op onze website kunnen studenten hun gegevens achterlaten. Wij nemen vervolgens contact op om een intakegesprek te plannen. Tijdens het intakegesprek kan de student kennismaken met de tandarts, en kijken we samen hoe we het beste van dienst kunnen. Eventuele problemen kunnen worden besproken, en mocht het nodig zijn, dan kan er een behandelplan worden opgesteld.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina over:

Tandarts Leiden

Tandarts vergelijken


Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Promoot en like ons!

Contact

Dental Care Leiden
Warmonderweg 25
2334AB Leide

Over Tandartsenpraktijk Dental Care Leiden

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 12:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Neem contact op

Onze partners

   
Klanten
Met een
8,8 / 10