071 517 3847
Als patient aanmelden

Tandarts goedkoop

Als u goedkoop naar de tandarts wilt bent u bij Dental Care aan het juiste adres. De tarieven die een tandarts rekent zijn in principe ontleend aan de tarieven die jaarlijks landelijk worden vastgesteld. De tandarts van Dental Care hanteert echter in veel gevallen een iets lager tarief. Zo zijn wij als tandarts relatief goedkoop.

Een goede tandarts is niet persé een dure tandarts. Dat is wat wij geloven. Hoewel wij tegen scherpe tarieven tandheelkundige zorg bieden, doen wij geen concessies aan de kwaliteit van de zorg die we leveren. Als tandarts voelen wij ons verantwoordelijk voor uw gebit, en daarom doen wij ons best om de kwaliteit van onze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Hiervoor volgen we bijvoorbeeld nascholing.

Wat maakt ons als tandarts goedkoop? Wij gaan op een efficiënte manier met onze tijd om. Dit heeft zowel voor ons als voor u als patiënt voordeel. U wordt snel geholpen, en bent minder geld kwijt aan uw consult of behandeling.

Ook voor behandelingen zoals het plaatsen van een brug of een kroon kunt u ook bij ons goedkoop terecht. Bij deze behandelingen gaan wij snel en zorgvuldig te werk. De behandeling voor een brug duurt bijvoorbeeld maar zo’n 50 minuten, en bestaat uit twee stappen die in één tot twee weken worden uitgevoerd. Zo heeft u weer snel een stralend gebit. De exacte prijs voor het plaatsen van een brug hangt af van een aantal factoren, waaronder de materiaalkeuze. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gebruik maken te van kunstof of titanium kronen die wij goedkoop kunnen leveren. Wanneer u een brug wilt laten plaatsen worden de details natuurlijk eerst met de tandarts overlegd. Hierbij krijgt u gratis tandenadvies. Zo kunt u eerst goed nadenken over de mogelijkheden, zonder dat u direct de portemonnee moet trekken.

Als u zelf wilt zien hoe goedkoop wij zijn, dan kunt u onze tarieven raadplegen op onze tarievenpagina.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina over:

Tandarts vergelijken

Verdoving tandarts Leiden


Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Promoot en like ons!

Contact

Dental Care Leiden
Warmonderweg 25
2334AB Leide

Over Tandartsenpraktijk Dental Care Leiden

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 12:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Neem contact op

Onze partners

   
Klanten
Met een
8,8 / 10