071 517 3847
Als patient aanmelden

Tandarts Leiden

Als u in Leiden woont en op zoek bent naar een tandarts, dan bent u bij Dental Care Leiden aan het juiste adres. Onze tandartsenpraktijk is gevestigd aan de Warmonderweg in Leiden en is een prettige, goed bereikbare tandarts. Onze praktijk is kleinschalig, waardoor we een persoonlijke en vertrouwde sfeer kunnen creëren. Zo wordt u bij ons altijd behandeld door dezelfde tandarts. Hierdoor kunt u een vertrouwensband opbouwen met de tandarts. Als u op zoek bent naar een tandarts in Leiden die u op uw gemak kan stellen bent u bij Dental Care daarom op de goede plaats.

Niet elke tandarts in Leiden hanteert dezelfde tarieven. De bedragen die een tandarts in Leiden voor een behandeling rekent zijn in principe ontleend aan de tarieven die elk jaar landelijk worden vastgesteld, maar tandartsen kunnen hier wat van afwijken. Voordat u zich inschrijft bij een tandarts in Leiden kan het dus een goed idee zijn om de tarieven te vergelijken. Bij Dental Care Leiden hanteren we over het algemeen iets lagere tarieven. Ook het plaatsen van een kroon of brug kunnen wij tegen een lage prijs uitvoeren. Wij zijn dus een relatief goedkope tandarts.

Als u zich bij ons wilt aanmelden als nieuwe patiënt kunt u op onze website het inschrijfformulier invullen. Als u deze heeft verzonden nemen wij met u contact op voor een intakegesprek in onze praktijk in Leiden. Tijdens dit gesprek kunt u kennismaken met de tandarts en kunnen zwe samen kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Als u problemen of onzekerheden heeft kan dit worden besproken. Mocht het nodig zijn, dan kan er zelfs al een behandelplan worden opgezet. Maar natuurlijk kunnen we ook gewoon een afspraak maken voor halfjaarlijkse controle.

Locatie

Meer weten? Bekijk ook onze pagina over:

Tandarts Katwijk

Studenten tandarts


Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Promoot en like ons!

Contact

Dental Care Leiden
Warmonderweg 25
2334AB Leide

Over Tandartsenpraktijk Dental Care Leiden

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 12:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Neem contact op

Onze partners

   
Klanten
Met een
8,8 / 10