071 517 3847
Als patient aanmelden

Tandarts Oegstgeest

Woont u in Oegstgeest en bent u op zoek naar een goede tandarts? Dan bent u bij Dental Care Tandartsenpraktijk aan het juiste adres. Onze praktijk aan de Warmonderweg is in Oegstgeest zowel per auto als met de fiets makkelijk bereikbaar.

In Oegstgeest zijn verschillende tandartsen te vinden. Wat Dental Care onderscheidt is dat wij een kleinschalige en persoonlijke tandarts zijn. Bij ons wordt u altijd door dezelfde tandarts behandeld, dat geeft een vertrouwd gevoel. Voor vragen over uw gebit kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij geven u in Oegstgeest gratis tandenadvies, en denken mee vanuit uw situatie: Wat zou ik, met mijn kennis als tandarts, doen als ik in uw schoenen stond? Zo kunnen wij een eerlijk en duidelijk advies geven, waarop u een weloverwogen beslissing kunt maken omtrent een behandeling.

Bij ons kunt u terecht voor alle tandheelkundige zorg die u van een tandarts kunt verwachten. Ook voor het plaatsen van een brug of een kroon zijn wij de tandarts die u in Oegstgeest zoekt. Bij onze behandelingen streven wij ernaar om deze op een snelle en pijnloze manier uit te voeren. Zo heeft u snel weer een stralende lach.

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt? Dat kan! Als u in Oegstgeest bij ons patiënt wilt worden kunt u online een formulier invullen. Vervolgens zullen wij met u een intakegesprek plannen. Hierbij kunt u kennismaken met uw tandarts en kunt u uw wensen en eventuele problemen op tandheelkundig gebied bespreken. Als het nodig is, kan de tandarts ook een behandelplan met u opstellen.


Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Promoot en like ons!

Contact

Dental Care Leiden
Warmonderweg 25
2334AB Leide

Over Tandartsenpraktijk Dental Care Leiden

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 12:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Neem contact op

Onze partners

   
Klanten
Met een
8,8 / 10