071 517 3847
Als patient aanmelden

Tandarts Sassenheim

Woont u in Sassenheim en zoekt u een fijne tandarts? Dan bent u bij Dental Care Tandartsenpraktijk aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd op een uitstekend bereikbare plek aan de Warmonderweg in Leiden; vanuit Sassenheim bent u met de auto nog geen kwartiertje naar ons onderweg.

De tandartsenpraktijk van Dental Care onderscheidt zich door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Zo wordt u bij Dental Care altijd door dezelfde tandarts behandeld. Op deze manier kunt u met uw tandarts een vertrouwensband opbouwen, waardoor uw tandartsbezoeken op een prettige en ontspannen manier verlopen.

Wij bieden u in Sassenheim alle zorg die u van een tandarts kunt verwachten. Ook als u een brug of een kroon wilt laten plaatsen kunt u goed bij ons terecht. Deze behandelingen voeren we op een zo pijnloos mogelijke manier uit. Voor ons is het namelijk van groot belang dat u niet alleen een mooi gebit heeft, maar ook met een prettig gevoel naar de tandarts gaat en met een goed gevoel weer terugkeert naar uw huis in Sassenheim.

Als u vragen heeft over uw gebit kunt u altijd bij ons terecht. Samen met u kijken we naar de verschillende behandelmogelijkheden. Hierbij redeneren we vanuit uw positie: wat zou ik met de kennis die ik als tandarts heb doen als ik in uw schoenen stond? Zo kunnen wij u in Sassenheim eerlijk advies geven over de tandheelkundige behandelingen.

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt? Dat kan! U kunt zich via onze website inschrijven. Als u het formulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek, dat in onze praktijk plaatsvindt, kunt u kennismaken met de tandarts. U kunt hier uw wensen aangeven en eventuele problemen kunnen worden besproken. Mocht het nodig zijn, kan er zelfs direct een behandelplan worden opgesteld.


Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Promoot en like ons!

Contact

Dental Care Leiden
Warmonderweg 25
2334AB Leide

Over Tandartsenpraktijk Dental Care Leiden

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 12:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Neem contact op

Onze partners

   
Klanten
Met een
8,8 / 10