071 517 3847
Als patient aanmelden

Tandarts Voorhout

Woont u in Voorhout en bent u op zoek naar een goede tandarts? Dan bent u bij Dental Care Tandartsenpraktijk aan het juiste adres. Onze praktijk is gevestigd op een goed te bereiken plek aan de Warmonderweg in Leiden. U kunt ons vanuit Voorhout met de auto in zo’n 10 minuten bereiken.

Wat Dental Care onderscheidt is de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht. U wordt bij Dental Care bijvoorbeeld altijd door dezelfde tandarts behandeld. Op deze manier stellen wij u in staat om een vertrouwensband op te bouwen met uw tandarts, waardoor u met een veilig gevoel naar de tandarts kunt gaan.

Wij bieden u in Voorhout alle tandheelkundige zorg die u van een tandarts kunt verwachten. Wilt u een brug of een kroon laten plaatsen, ook dan kunt u goed bij ons terecht. Deze behandelingen voeren we op een zo pijnloos mogelijke manier uit. We vinden het immers belangrijk dat u niet alleen een stralend gebit heeft, maar ook met een stralende lach bij ons de deur uit kunt stappen en met een goed gevoel terug kunt naar Voorhout.

Mocht u vragen hebben over uw gebit, dan kunt u altijd bij ons terecht. We kijken samen met u naar de verschillende behandelmogelijkheden. Hierbij kijken we vanuit uw positie: wat zou ik met de kennis die ik als tandarts heb doen als ik in uw schoenen stond? Zo kunnen wij u in Voorhout goed en betrouwbaar advies geven over de mogelijkheden die wij u als tandarts kunnen bieden.

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt? Dat kan! U kunt zich via onze website inschrijven. Als u het formulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek, dat in onze praktijk plaatsvindt, kunt u kennismaken met de tandarts. U kunt hier uw wensen aangeven en eventuele problemen kunnen worden besproken. Indien nodig kan er zelfs direct een behandelplan worden opgesteld.


Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Promoot en like ons!

Contact

Dental Care Leiden
Warmonderweg 25
2334AB Leide

Over Tandartsenpraktijk Dental Care Leiden

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 12:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Neem contact op

Onze partners

   
Klanten
Met een
8,8 / 10