071 517 3847
Als patient aanmelden

Tandarts Warmond

Woont u in Warmond en bent u op zoek naar een prettige tandarts? In dat geval kunt u goed terecht bij Dental Care Tandartsenpraktijk. Wij zijn gevestigd aan de Warmonderweg, en zijn vanuit Warmond in tien minuten fietsen bereikbaar.

Wat Dental Care als tandarts onderscheid is de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht. Bij Dental Care heeft u altijd dezelfde tandarts. Zo kunt u met uw tandarts een vertrouwensband opbouwen, waardoor u, als u naar de tandarts gaan spannend vindt, meer op uw gemak kunt zijn.

Wij bieden u in Warmond alle zorg die u van een tandarts kunt verwachten. Als u een brug of een kroon wilt laten plaatsen kunt u ook bij ons terecht. Wij voeren deze behandelingen op een zo pijnloos mogelijke manier uit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u niet alleen een mooi gebit heeft, maar ook met een prettig gevoel naar de tandarts gaat en met een goed gevoel weer terug naar huis in Warmond kunt.

Met vragen over uw gebit kunt u altijd bij ons terecht. Wij kijken samen met u naar de verschillende behandelmogelijkheden. Hierbij kijken wij vanuit uw situatie: wat zou ik met de kennis die ik als tandarts heb doen als ik in uw schoenen stond? Zo kunnen wij u in Warmond eerlijk advies geven waar u iets mee kunt.

Als u zich wilt aanmelden als nieuwe patiënt kunt u zich vandaag nog via onze website inschrijven. Nadat u het formulier heeft ingevuld zullen wij contact met u opnemen voor het plannen van een intakegesprek. Bij dit gesprek kunt u kennismaken met de tandarts en kunnen we samen met u kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Eventuele problemen kunnen worden besproken, en indien nodig kan er een behandelplan worden opgesteld.


Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Promoot en like ons!

Contact

Dental Care Leiden
Warmonderweg 25
2334AB Leide

Over Tandartsenpraktijk Dental Care Leiden

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 12:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Neem contact op

Onze partners

   
Klanten
Met een
8,8 / 10