071 517 3847
Als patient aanmelden

Tandarts Katwijk

Komt u uit Katwijk en bent u op zoek naar een goede tandarts? Dan is tandartsenpraktijk Dental Care Leiden wellicht een geschikte tandarts voor u. Wij zijn gevestigd aan de Warmonderweg, en zijn vanuit Katwijk in een kwartiertje bereikbaar. Onze praktijk onderscheidt zicht door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. Bij Dental Care proberen wij u op een prettige en ontspannen manier te ontvangen en te behandelen. U wordt bij ons daarom altijd behandeld door dezelfde tandarts. Hierdoor kunt u met de tandarts een vertrouwensband opbouwen. Als u naar de tandarts gaan spannend vind, zullen wij ons best doen om u op uw gemak te stellen.

Patiënten uit Katwijk bieden wij alle zorg die u van een tandarts kunt verwachten. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht als u een brug of een kroon wilt laten plaatsen. Al onze behandelingen voeren we op een zo pijnloos mogelijke manier uit. Wij vinden het namelijk van groot belang dat u niet alleen een mooi gebit heeft, maar ook met een prettig gevoel naar de tandarts gaat en met een goed gevoel weer terug naar huis in Katwijk kunt.

Wanneer u vragen heeft over uw gebit kunt u altijd bij ons terecht. Samen met u kunnen we kijken naar de verschillende behandelmogelijkheden. Hierbij denken we vanuit uw situatie: wat zou ik met de kennis die ik als tandarts heb doen als ik in uw schoenen stond? Zo kunnen wij u in Katwijk eerlijk advies geven, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt? Dat kan heel eenvoudig via onze website! Vult u het formulier in en wij nemen contact met u op voor het plannen van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u kennismaken met de tandarts. Daarnaast zullen we samen kijken hoe we u het beste kunnen helpen. Hierbij kunnen eventuele problemen worden besproken en ook kan er, indien nodig, een behandelplan worden opgesteld.

Onze praktijk is vanuit Katwijk in een kwartier bereikbaar.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina over:

Tandarts Rijnsburg

Tandarts Leiden


Veel gestelde vragen

veelgestelde vragen

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Promoot en like ons!

Contact

Dental Care Leiden
Warmonderweg 25
2334AB Leide

Over Tandartsenpraktijk Dental Care Leiden

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 12:00
Zaterdag08:00 - 17:00
ZondagGesloten

Neem contact op

Onze partners

   
Klanten
Met een
8,8 / 10